Begränsad framkomlighet på framsidorna och tung trafik

Under hela byggperioden kommer framkomligheten på framsidorna vara kraftigt begränsad. Det innebär att uppfartsvägen från Linnés väg 66 inte kommer kunna användas för transporter. Observera också att det kommer förekomma tung trafik på föreningens område under denna period.

När grävarbetet utförs på din framsida kommer inga gångbroar att anläggas. Detta innebär att du inte kommer kunna använda entrédörren under byggperioden. Använd istället den bakre dörren för in- och utpassage.

 

Kan du inte använda den bakre dörren? Kontakta då styrelsen via e-post info@slagan.se eller genom en lapp i brevlådan på Linnés väg 84 B senast 10/8 för beställning av gångbro. Kostnaden för gångbroar betalas av föreningen. 

Har du hemtjänst eller andra som behöver komma in i ditt hus under arbetsperioden? Meddela då hemtjänsten separat om att framkomligheten och parkeringsmöjligheterna är begränsad under byggperioden. Styrelsen har informerat samtliga utförare av hemtjänst i Sollentuna kommun om att byggnadsarbeten kommer att genomföras. Tänk dock på att det alltid är du själv som ansvarar för att informera hemtjänsten om detta.

 

Styrelsen har informerat räddningstjänsten om att framkomligheten kommer vara begränsad.

Innergårdarna används som upplagsplats – begränsad tillgång till lekplatser

Under grävarbetena kommer innegårdarna att användas som upplagsplats för fyllnadsmassor. Detta innebär att tillgången till lekplatser och övriga utrymmen kommer vara kraftigt begränsad under hela perioden och lekplatserna eventuellt stängas av.