Försyn relining påbörjas vecka 37

Under vecka 37 (7-11/9) påbörjas arbetet med relining med att en så kallad försyn genomförs.

Inledningsvis kommer vi att genomföra en försyn i husen på Linnés väg 66-84 under vecka 37, som vi sedan påbörjar relining i under vecka 40.

Med en översyn menas att vi kommer och besöker er lägenhet och gör en inventering över de områden vi kommer jobba i, detta tar på sin höjd 15 minuter.
A

nnonsering om besök kommer ske veckan innan, i första fall alltså under vecka 36
Inför detta kommer föreningens projektledare Ted Bergstrand att samla in nycklar till er var och en. Vi ber er redan nu förbereda att ha en nyckel redo till honom att kvittera ut. Ted återkommer med besked hur detta kommer att ske inom kort. Frågor kring detta hänvisas till Ted på telefonnr 08-520 252 54.

Vad man ska tänka på vid renovering av badrum i samband med vårt projekt är att man vid golvbrunnsbyte försöker undvika allt för många och skarpa böjar när man sätter in den nya brunnen. (se även styrelsens rekommendation kring golvbrunnsbyten) Man ska även sätta klämma på utsidan av rören när man skarvar ihop dem. Om rören är relinade när renoveringen genomförs måste vi komma tillbaka för att försegla skarven, vi bifogar instruktion för detta med detta brev. Övriga frågor kring renoveringar kontakta Tubus projektledare Per Herngren Ppå telefon 0510-54 77 15.

Se även bifoad fil kring avisering och viktig produktinformation.