Ny styrelse vald på föreningsstämman 18 maj

På föreningsstämman den 18 maj deltog 28 av 42 medlemmar varav en med fullmakt. På stämman valdes en ny styrelse för föreningen. Den nya styrelsen består av fem ordinarie ledamöter och två suppleanter och har konstituerat sig så här:

 

Malin Sahlberg, ordförande                  Rikard Silverfur, vice ordförande

Tobias Forsberg, kassör                        Sofia Berggren, sekreterare

Christel Mannheim, ledamot

 

Lena Åkerstedt, suppleant                     Roger Karlsson, suppleant

 

Kontaktuppgifter till styrelsen finns uppsatta i tvättstugegången. Protokoll från stämman bifogas till detta informationsbrev. Vi passar här åter på att tacka föregående styrelses ledning för ett otroligt engagemang.

 

På stämman nämndes många olika samverkangrupperingar som kommer att hjälpa till att driva föreningens arbeten framåt. Vi kommer tillsammans med engagerad styrelse och medlemmar i föreningen se över laddstolpar till elbilar, solcellsmöjligheten, utemiljöerna på både Sör-och Norrgården och även uppdatering av Norrgårdens lekplats. Vi ska komma fram till vad vi ska göra med spolhallen och eventuellt även se över möjligheter med vissa andra gemensamma utrymmen. Vi känner ett stort engagemang från alla våra medlemmar och välkomnar det, det gör både styrelsearbetet enklare och att alla får vara med i vidareutvecklingen och förvaltningen av vår fastighet.